Søk om
tilskudd
her!

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan IMDi samler inn og brukerperson-opplysninger. IMDi er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).


Behandling av personopplysninger på anbefalmangfold.no


Direktøren i IMDi har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på nettside.no, med mindre annet er oppgitt under. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. DayTwo er vår driftsleverandør for møtmangfold.no. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun IMDi og Tante Randi reklamebyrå AS som har tilgang til opplysningene som samles inn.


Nettstatistikk


IMDi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på møtmangfold.no og domenets undersider. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer og hvilke nettsteder brukerne kommer fra. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet deles med Tante Randi reklamebyrå AS, men ingen andre aktører.


Informasjonskapsler


Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres i din nettleser når du besøker en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.


Følgende informasjonskapsler brukes på dinretning.no: Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 24 måneder. Du kan lese mer om nettstatistikk over. Det lagres ingen personlig informasjon som kan brukes til å spore statistikken tilbake til deg.